Vi står klar til at hjælpe med din forsikringsskade

Vi er ikke gift med et forsikringsselskab, men varetager udelukkende forsikringstager interesser. Så er uheldet ude, så tøv ikke med at kontakte os, hvad enten der er tale om vandskade, bygnings-skader eller måske har du været så uheldig at have haft et indbrud?
Sammen finder vi så hurtigt som muligt den helt rigtige løsning for dig. Vi anbefaler gerne hvad der skal laves, og hvordan skaden skal udbedres. Så er du bedre klædt på i forhold til forsikringen.

Det er vigtigt med en god husforsikring

Det er altid en god ide at være godt forsikret. Du kan ikke forsikre dig på bagkant, så er skaden sket, så er det for sent. Så vores anbefaling går altid på at tjekke dine forsikringer, således at de altid er up to date. Bygger du til på dit hus, så er det vigtigt at få tjekket din husforsikring i samme omfang, således at de nye bygninger også er dækket.
Vejret i Danmark er blevet væsentligt mere råt end det var for bare 10 år siden. Og derfor er det en god ide at tjekke dine forsikringer i forhold til hvordan du er dækket ved især stormskader og vandskader. Det er så ærgeligt at finde ud af at du er underforsikret når skaden er sket.

De hyppigste forsikringsskader

Når det kommer til forsikringsskader, så har vi herunder listet de hyppigste op til dig:

  • Vandskade / oversvømmelse / vand i kælderen
  • Stormskader på tag og gavle
  • Brandskader

Hvis din skade er så omfangsrig at det kræver flere fag-håndværkere, så kan du med stor fordel lade os benytte vores store netværk. På den måde for vi kordineret opgaven, således at det er til mindst gene for dig, og med bedst mulig løsning på problemet.

Bestil tilbud med det samme

Du kan benytte nedenstående kontakt og tilbudsformular. Så vender vi tilbage til dig lige så hurtigt vi kan. Du er selvfølgelig og meget velkommen til at ringe til os: 27 57 01 27

Fornavn *
Efternavn *
Din e-mail *
Telefonnummer*

Overskrift

Hvad kan vi hjælpe med?