Tilbygning i solid tømrerkvalitet

Træets kunst er at detaljen kommer frit frem. Det er de færreste tilbygnings-projekter, hvor træet ikke spiller en stor rolle. Derfor kan du, hvis du vælger Boeslunde Tømrerforretning som din partner i forbindelse med din nye tilbygning, være sikker på vores altid gode solide håndværk, og respekt for materialerne.
Vi vælger ikke materialer efter pris, vi vælger efter kvalitet. Således får vi langt de bedste resultater, og du kan være sikker på din nye tilbygning er opført i bedste kvalitet, og helt efter forskrifterne.

Verden ændrer sig. Tilbygning eller nyt hus?

Vi lever alle sammen i en verden med fuld fart på. Og verden ændrer sig hele tiden. Måske står du overfor valget omkring et nyt hus, eller en tilbygning til dit nuværende? Vi hjælper dig gerne med at belyse alle fordele og ulemper i forbindelse med sådan et projekt.
En tilbygning til et nuværende hus er i langt de fleste tilfælde en hurtigere, og selvfølgelig og billigere løsning.

Vi har prøvet det mange gange før, og derfor føler vi os, med vores store erfaring, rigtig godt klædt på til at give dig den bedste rådgivning i forbindelse med din nye tilbygning. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak og måske endda modtage et uforpligtende tilbud på projektet.

Ny tilbygning er et fast projekt

En tilbygning er ikke nødvendigvis et ekstra rum på dit nuværende hus. Det kan også være din overdækkede terrasse, dit anneks i haven eller måske står sommerhuset overfor en udvidelse af pladsen?
En ting du kan være sikker på, det er at når vi er enige om projektets størrelse og pris, så afviger vi ikke fra denne. Du er sikret en solid tidsplan samt en gældende pris for hele projektet.

Husk du kan trække arbejdslønnen fra

Skal du skifte døre og vinduer ud, så husk at benytte dig af det såkaldte håndværkerfradrag. Der har du muligheden for at trække håndværkerlønnen fra.

Bestil tilbud med det samme

Du kan benytte nedenstående kontakt og tilbudsformular. Så vender vi tilbage til dig lige så hurtigt vi kan. Du er selvfølgelig og meget velkommen til at ringe til os: 27 57 01 27

Fornavn *
Efternavn *
Din e-mail *
Telefonnummer*

Overskrift

Hvad kan vi hjælpe med?