Vinduer er ikke bare vinduer

Nye døre og vinduer er ikke bare nye materialer. Det kan være spørgsmål om et helt nye udseende på din bolig. Så når du skal have skiftet et eller flere vinduer, så er er der mange ting at tage hensyn til. Hvilken type vinduer passer til stilen på din bolig? Skal det være med vinduer eller døre med sprosser eller ej?

Skift dine vinduer og spar penge

Utætte døre og vinduer er i mange hjem en kæmpe stort post i budgettet. mange gange uden at ejerne er bevist om det. Har du gamle vinduer i din bolig, så kan en udskiftning måske lyde af en stor økonomisk post. Men i langt de fleste tilfælde er din investering tjent hjem på ganske få år. Simpelthen på grund af den optimerede energibesparelse som nye og tætte vinduer og døre vil være.
Et utæt hus kan virkelig rende op i mange spildte penge. Selvom gråspurve er søde, så er der ikke en primær grund til at fyre for dem.

Du vil, hvis du vælger at skifte døre og vinduer ud, også kunne opnå et langt bedre indeklima. Et ikke optimalt indeklima kan give dig problemer med allergi, fugt og kondens.

Vi klarer alt med dine døre og vinduer

Har du besluttet dig for at skifte dine døre og vinduer, så er det som med alle andre opgaver, en tillidssag for os. Og lige med døre og vinduer er det lige 5% ekstra, for det kan blive en væsentlig ændring af din bolig i udseende, og det er noget du skal leve med i mange år.
Men vælger du Boeslunde Tømrerforretning til at montere dine nye døre og vinduer, så kan vi står for det hele.

  • Tilbud
  • Sparring omkring ideer
  • Opmåling af døre & vinduer
  • Korrekt isolering
  • Montering af døre & vinduer
  • Eftersyn og efterkontrol af arbejdet

Husk du kan trække arbejdslønnen fra

Skal du skifte døre og vinduer ud, så husk at benytte dig af det såkaldte håndværkerfradrag. Der har du muligheden for at trække håndværkerlønnen fra.

Bestil tilbud med det samme

Du kan benytte nedenstående kontakt og tilbudsformular. Så vender vi tilbage til dig lige så hurtigt vi kan. Du er selvfølgelig og meget velkommen til at ringe til os: 27 57 01 27

Fornavn *
Efternavn *
Din e-mail *
Telefonnummer*

Overskrift

Hvad kan vi hjælpe med?