Vores håndværk er vores stolthed

Vi er en tømrerforretning, så naturligvis er vores tømrer & snedkeropgaver vores primære arbejdsområde. Det er et område som dækker over rigtig mange ting. Vi kan garanere at alle tømreropgaver bliver løst tilfredsstillende. For vores håndværk er vores stolthed. Og når man er stolt over noget, så bliver resultatet derefter.
Medarbejderne i Boeslunde Tømrerforretning går gerne den ekstra meter for at vores kunder bliver 101% tilfredse med resultatet.

Vi lever i en verden der løber stærkt. Der kommer hele tiden nye tendenser og muligheder. Det gælder naturligvis også indenfor tømrer- og byggebranchen. Vi holder os hele tiden ajour med hvad der sker. Og på den måde kan vi altid tilbyde dig den mest optimale og miljørigtige løsning.

De bedste materialer til vores opgaver

Vi går ikke på kompromis med vores materialevalg. Der findes både gode og dårlige materialer. Vi vælger de bedste, for så ved vi at vores arbejder holder. Vi vil ikke gå på kompromis med resultatet, og det behøver man heller ikke. Vi har gode samarbejdsaftaler med vores leverandører, som sikrer dig muligheden for både den gode pris og den super gode kvalitet.

Tømrer og byggeopgaver er mange ting

Tømrer & snedkeropgaver strækker sig vidt. Men vi udfører alle former for tømreropgaver – indendørs, såvel som udendørs. Nedenstående er blot et meget lille udpluk af hvad en tømreropgave kunne være:

  • Opførsel af nyt skur i haven
  • Udskiftning af lister på døre og vinduer
  • Nyt legetårn i haven til ungerne
  • Nye trægulve
  • Udnyttelse af skråvægge
  • Udskiftning af dørkarme og fodpaneler
  • Udskiftning af energiruder
  • Isoleringsopgaver

Mulighederne er mange, så tøv derfor ikke med at kotakte os for et uforpligtende tilbud.

Husk du kan trække arbejdslønnen fra

Skal du skifte døre og vinduer ud, så husk at benytte dig af det såkaldte håndværkerfradrag. Der har du muligheden for at trække håndværkerlønnen fra.

Bestil tilbud med det samme

Du kan benytte nedenstående kontakt og tilbudsformular. Så vender vi tilbage til dig lige så hurtigt vi kan. Du er selvfølgelig og meget velkommen til at ringe til os: 27 57 01 27

Fornavn *
Efternavn *
Din e-mail *
Telefonnummer*

Overskrift

Hvad kan vi hjælpe med?